Personligt & anpassat
PT Yoga & Yoga 4 Friends

Personligt, anpassat & individuellt - för individer & företag 

YYoga skapar individuellt utformade klasser på alla nivåer, från restorative yoga för vila och återhämtning till flying yoga för att bygga styrka och mod. För företag som värnar om sina medarbetares hälsa kan YYoga skapa anpassade timslånga klasser hos er på företaget eller längre workshops/retreats i Skåne och på Mallorca.

PT Yoga
Personligt och unikt för dig, utifrån din förutsättningar, behov och önskningar. PT Yoga är för alla; ett bra sätt för dig som nybörjare att komma igång eller för dig som spenderat en del tid på matta ges möjligheten att finslipa på teknik, hitta motivation och utmaningar i din dagliga practise. Jag kan också skapa en famn med fokus på rehabilitering och läkning.

Yoga 4 friends
I en estetiskt underbar shala på Mallorca eller i vacker shala i Skåne kan ni boka unikt designad tid för 4 vänner på yogamattan. I en timmes klass eller en halv/heldag guidar jag er på ett personligt sätt med utrymme för djupt öppnande i det inre och sinnlig magi i det yttre. Jag erbjuder inte bara Yoga utan vi kan också skapa Malas, njuta av promenader i de vackra omgivningarna och äta super hälsosam vegetarisk mat. Om detta känns inspirerande är du välkommen med din önskan, så skissar jag på en design för dagen som vi sedan landar tillsammans.

 

BOKA HÄR

Bläddra gärna i bildgalleriet genom att klicka på första bilden.