Inredning
Att skapa magiska space

Alla hus och platser jag skapar genomsyras av balans och harmoni då jag alltid på olika sätt bjuder in naturens kreativa och helande krafter. Detta, i kombination med väl utvald design och inredning skapar rum som är djupt läkande och som alltid har en genomtänkt helhetskänsla.
I mitt skapande av platser är jag delvis inspirerad av Ayurvedan och Vaastu, som är jordens äldsta hälsosystem med rötter i Indien, Nepal och Tibet. Här är rymd, luft, eld, vatten och jord metaforer som ger stöd när vi vill närma oss de komplicerade processerna i vår kropp, vårt sinne och vår omgivning. Varsamt, intuitivt och med djup känsla för gedigen kvalitet väljer jag material, form, ljusinsläpp, dofter, inredning, temperatur, väderstreck och färgskalor med stor omsorg. Allt påverkar och bidrar till att skapa ett flöde av frid och kraft, där trygga platser kan skapas.
Platser där det är magisk att leva, älska och skapa. Grundad i en genuin visdom kring den vackra sårbara resan att vara människa, gestaltar jag sinnliga ceremonier som tonsätter varje steg i att skapa en plats och på resor till Indien, Bali, Marrakesh och på Mallorca kan jag handplocka vackra ting som hittar mötet med din egen plats du vill skapa.