Helénes egna ord om sin personliga yogaresa

“Från mitt första möte med yoga under ett retreat i Varberg 1999 till idag har mitt liv varit hisnande och intensivt. På flera plan och på många sätt. Jag kan blicka tillbaka på år där yogan var min fasta, trygga punkt - och år då jag istället helhjärtat ägnat åt att läka och hela. Sedan 2013 står jag på yogamattan mer eller mindre varje dag. Att ha kommit så långt att jag får dela mina erfarenheter och den kunskap jag fått genom Certifierad Yogautbildning och fördjupning i bland annat Flying yoga, Yin, Restorative, Pranayama, Meditation och Ayurveda Life fyller mig med glädje. Detta tillsammans med min bakgrund som kroppsterapeut och massör bidrar till en livsstil som gör att jag lever och mår bra idag och att jag har utrymme att fylla på med ny kunskap och inspiration att dela vidare.”

Röster om Heléne

"Heléne är en underbar människa med stort hjärta. Som yogalärare ger hon alltid det där lilla extra, är genuin,äkta och ger av hela sitt hjärta till all sina yogisar. Hennes klasser är genomtänkta, har helheten och berör alla dina sinnen. Förutom hennes yoga, har hon varit ett omtänksamt bollplank som hjälpt mig ur svåra livskriser. Hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta."
/CB

"Jag har provat yoga i många olika former och sammanhang men det var först när jag träffade Heléne som allt föll på plats. Hennes varma närvaro, förmåga att se alla, känsla för detaljer och inte minst gedigna kunskap skapar en magisk miljö att lära och utvecklas i. Inget lämnas åt slumpen, allt är genomtänkt, vilket gör att du har optimala förutsättningar för att släppa allt för en stund och helt ägna dig åt dig själv".
/MK

"Throughout the years I have known Helene I have always marveled at her sweet compassion, her ability to really see and raise people to their best potential and the magical touch of making everything she creates around her so beautiful, harmonious and serene. All of these attributes, and so many more, is incorporated in the yoga she teaches and spread to her students. If you want something above and beyond, both physically, spiritually and mentally, then a yoga moment on one of Heléne’s classes is a must".
/SMN 

En varm sommarmorgon förra året fick jag möjligheten att prova flying yoga för första gången, det var en upplevelse jag aldrig kommer glömma! Med Helenes trygga vägledning fick jag prova olika asanas som med stöd av yogagungan gav helt nya möjligheter att komma djupare in i positioner och kunna sträcka ut och skapa längd och mellanrum mellan ryggkotor. Att hänga upp och ned satte igång kraftiga processer i min kropp och gav mig även tillträde till starka känslomässiga upplevelser. Sedan min första flying-klass har jag fått uppleva flera utvecklande och spännande klasser, en del utmanande och dynamiska andra mer lugna och grundande som alla avslutas med ljuvlig vila liggande i gungan. Kan varmt rekommendera flying yoga med Heléne.
/ECP

 

Att vara på retreat med Helene är unik upplevelse, magiskt, lärorikt
och utmanande - En stark lära om sig själv och om livet.
Massor av skratt, tårar och kärlek!
Att få möjlighet att vara med Helene under dessa dagar ger mersmak.
Helene är unik, hon berör, hon ser och hör, hon känner.
Helene ger och bjuder in - det är skratt och galenskap.
Helene har en kunskap som är fantastisk och som berör.
Helene är en inspiratör och en otrolig människa!
/TN

Att åka på retreat tillsammans med Helene är som balsam för själen. Hon
är närvarande kompetent och inlyssnande. Jag slappnar av och känner
att under några dagar samlar jag energi och kraft för att åter kunna
ta mig an livets utmaningar.
/AL