Restore Recharge Renew
Med Milla Floryd (Datum för våren 2021 presenteras i oktober)

Restore Recharge Renew - med Milla Floryd
(Datum för våren 2021 presenteras i oktober)

Varje dag startar med en lång utbildande yoga workshop som varar 2,5 - 3 timmar. Min intention är att ge dig verktyg att bevandra din varelse så att du får med dig upplevelsebaserad kunskap hem. På förmiddagen njuter vi en närande frunch sedan fortsätter dagen som du själv önskar. Du kan vila kvar på La Casa Magica, ta promenader i de vackra omgivningarna, svalka sig vid poolen, delta i dagens gruppaktivitet, boka PT eller massage. Sen eftermiddag ses vi för dagens andra yoga session; en längre restorative klass som är utformad för att ge dig maximal återhämtning, läkande stillhet och närande cirkulation. Efter dagens sista yogastund äter vi middag tillsammans och umgås i La Casa Magicas hemtrevliga kök och stora trivsel ytor. Mellan måltiderna står det lantliga köket öppet så att den som vill och behöver kan göra sig en smakrik smoothiebowl eller färsk juice. 

Mer detaljerad information:
Retreatets tema är Restore, Recharge, Renew.

Restore -Restaurera, landa, vila. 

Recharge -Ladda om, bygga upp, fylla på. 

Renew -Förnya, stärk, lev ut. 

Hur bor vi? 
Vi bor i tvåbäddsrum på omsorgsfullt inredda La Casa Magica som har fem sovrum med delade badrum. 

Hur många är vi? 
Max antal deltagare på Restore, Recharge, Renew Retreat är 10 st. 

Vad kostar det? 
12.500:- 

Vad ingår i priset? 
Boende på La Casa Magica, alla måltider. 8 långa yogastunder, 1 föreläsning som berör retreatets tema, 1 kostrelaterad lektion, 1 inspirerande gemensamt matlagningstillfälle. 

Resan till och från Mallorca ingår ej.

 

 

BOKA HÄR

Milla Floryd
Milla Floryd är ärlig och ren i sin yogaundervisning. Hon är en lugn, trygg och välutbildad yogalärare med djupt förankrad kunskap. Hon tycker om att använda kroppen som väg till sinnet; Att genom rörelse landa i den fysiska varelsen och på så vis finna ett skärpt fokus som stillar tanken och skapar plats för ett mer medvetet och lugnare andetag. 

Milla baserar sin undervisning på anatomisk kunskap och sin erfarenhet av att ha använt sin kropp som arbetsverktyg i sitt yrke som luftakrobat och performanceartist. Hon inspireras av livet omkring oss, årstiders och dygnets växlingar. Milla har ett utvecklat språk i sina verbala coachning, hon är en tydlig och pedagogisk lärare och guide.