La Casa Magica

LA CASA MAGICA - SON NEGRE

Alla retreater under 2020 kommer att vara på La Casa Magica som har fått sitt namn av mig. Det var en magisk känsla som kom till mig när jag fann detta vackra ännu orörda hus, som bara väntar på att fyllas med energi & kärlek.

Jag håller på att förbereder platsen med ritualer och ceremonier, bygger en eldceremoniplats, bringar in mogen frukt och grönsaker, skapar vackra korgar med spa-produkter och yogashalan växer fram där jag kommer att rulla ut de vackra yogamattorna. Du är så djupt välkommen hit, till platsen som bjuder in till vila och återhämtning, växande och utveckling.

”Our world is so full of Magic for those who will believe”

Om platsen - La Casa Magica - Son Negre, Felanitx
La Casa Magica ligger avskilt på toppen av en liten kulle i Son Negre, beläget i utkanten av Felanitx på Mallorcas sydöstra sida. Huset rymmer plats för umgänge och samvaro men är också stort nog att rymma en egen vrå att dra sig undan på. En fantastik trädgård med en liten apelsinlund och kryddträdgård, omgiven av naturlig ”vildvuxen” miljö av pinje, mandel och olivträd.

Under varje retreat åker vi en dag gemensamt till stranden Cala Mondrag för att sola & bada och vandra längs klipporna utmed havet. Vi stannar till på en klippavsats för en stunds yoga med havet öppet framför oss.
Augusti och September bjuder ofta in till magiska stilla kvällar och nätter med klara stjärnhimlar som här lyser klarare och skarpare, långt bort fram byns ljus som stör. Tystnaden är påtagligt, endast naturens ljud är där, pulsen från moder jord, fågelkvitter och vinande palmblad.

- 5 sovrum/dubbelrum
- 4 badrum + 1 liten toalett
- Ett underbart lantligt kök
- Matplats både ute och inne
- Vardagsrum med eldstad
- Bastu och massagerum
- Pool