Foodpower Retreat
Med Anna Ottosson (Datum för våren 2021 presenteras i oktober)

Foodpower Retreat - med Anna Ottosson

Foodpower Retreat på fantastiska Mallorca med fokus på yoga och stärkande Hälsodrycker och Kraften i mat. Med Anna Ottosson och solmogna råvaror av toppkvalitet på fantastiska La Casa Magica som är en magisk plats med trädgård av doftande örter, ekologiska odlingar, pool där du kan ta svalkande bad. 

Kom och yoga, ät och njut stärkande mat, delta i workshops kring ”kraften i maten”. Kom och fyll på, slappna av, andas och insup ny kunskap om hur du kan med hjälp av maten och hälsodrycker som smoothies och hälsoshots stå i din fulla kraft. 

Anna Ottosson en av Sveriges ledande dietister och välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. Hon är författare, föreläsare och expertkommentator inom mat och hälsa. Anna har grundat Foodpower och är expert på mat och cancer och arbetar med rehabilitering för människor som överlevt cancer. Anna har har arbetat med mat- och hälsofrågor i över 22 år, både internationellt och i Sverige. Hennes succébok Hälsodrycker som legat nr 1 på topplistor och översatts och lanserats även i USA, Australien, NZ och England. Anna kommer att prata om kraften i maten och hur vi kan bli friskare, hälsosammare och stå i var fulla kraft genom den mat vi äter och njuter av. 

Helene Blomkvist är cert Yogalärare i Hatha, Yin & Restorative och hon kommer att stödja dig på din resa med yogan under denna retreat. Hon lyssnar in din respons och din upplevelse, då det är vad som bär den viktiga betydelsen. Hon skapar rummet och ger möjligheten för dig att bli guidad att känna in, känna efter och utmana dig själv precis i den mån du önskar på ett tillåtande och tryggt sätt. Detta förhållningssätt gör hennes klasser och retreats till en tillfredsställande och upplevelserik tid att på djupet nå den kraft, styrka, avslappning och vila du behöver. 

Exempel på en dag: Morgonyoga - Frukost - Foodpower Workshop - Lunch - Fritid att bara vara, njuta av solen, bada i poolen, siesta eller promenera i de vackra omgivningarna - Workshop/Meditation/Yoga Nidra/Ceremonier - Middag 

Inga förkunskaper krävs. 

Pris: 12.500:- inkl boende på La Casa Magica, mat, föreläsningar, workshops, yoga. Priset gäller del i dubbelrum. 

Resan till och från Mallorca ingår ej.

 

 

BOKA HÄR